Analýza dopadů školení ve společnosti XY - Svobodová, Michaela; Králová, Tereza, 1978-; Franková, Emilie, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem mé diplomové práce je analyzovat dopady konkrétního školení zaměřeného na projektové řízení pro zaměstnance společnosti XY se zaměřením na analýzu jedné ze složek hodnocení efektivity školení. Tato složka zkoumá, zda dochází k přenosu získaných poznatků, vědomostí a vyučovaných postupů do běžné podnikové praxe. Práce obsahuje teoretickou část, kde je přiblížena teorie podnikového vzdělávání, andragogiky a projektového řízení. V metodologické části je přiblížen postup celého výzkumu včetně zkoumaných hypotéz. Následující praktická část shrnuje zjištěné výsledky výzkumu.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses