Kvalita invalidního vozíku z hlediska uživatele - Zemanová, Barbora (2011)
Práce si klade za cíl posoudit kvalitu invalidního vozíku. V teoretické části se zabývá problematikou managementu kvality a upozorňuje na legislativní úpravu výrobků technického charakteru a zdravotnických prostředků. Praktická část je zaměřena na konkrétní výrobek, tedy invalidní vozík, pro který byl vytvořen Ishikawův diagram. Nedílnou součástí práce je průzkum spokojenosti mezi uživateli mechanických invalidních vozíku. Výsledky dotazníkového šetření jsou inspirací pro návrhy na zlepšení kvality výrobku.