Kvalita invalidního vozíku z hlediska uživatele - Zemanová, Barbora; Kořánová, Helena, 1947-; Hůlová, Marie, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce si klade za cíl posoudit kvalitu invalidního vozíku. V teoretické části se zabývá problematikou managementu kvality a upozorňuje na legislativní úpravu výrobků technického charakteru a zdravotnických prostředků. Praktická část je zaměřena na konkrétní výrobek, tedy invalidní vozík, pro který byl vytvořen Ishikawův diagram. Nedílnou součástí práce je průzkum spokojenosti mezi uživateli mechanických invalidních vozíku. Výsledky dotazníkového šetření jsou inspirací pro návrhy na zlepšení kvality výrobku.
Vedoucí práce: Helena Kořánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses