Vliv evropské ekonomické integrace na hospodářský vývoj SRN - Vrňáková, Irena (2011)
Tato diplomová práce se zabývá nejdůležitějšími aspekty, které ovlivňují německé hospodářství a jeho postavení v dnešní Evropské unii. Práce mapuje postupný vývoj SRN v rámci západoevropského integračního procesu s důrazem na silné a nezastupitelné postavení SRN jako evropské velmoci.