Mezilidské vztahy na pracovišti - Mrázová, Kristýna (2011)
Tato práce se zabývá mezilidskými vztahy na pracovišti. V teoretické části jsou vymezeny pojmy, jako sociální interakce, komunikace, konflikty, sociální klima nebo stres. V praktické části jsou analyzovány mezlidské vztahy mezi zdravotními sestrami.