Mezilidské vztahy na pracovišti - Mrázová, Kristýna; Kašparová, Eva, 1958-; Lukeš, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato práce se zabývá mezilidskými vztahy na pracovišti. V teoretické části jsou vymezeny pojmy, jako sociální interakce, komunikace, konflikty, sociální klima nebo stres. V praktické části jsou analyzovány mezlidské vztahy mezi zdravotními sestrami.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses