Analýza pracovní spokojenosti ve stavební společnosti - Švecová, Petra; Bedrnová, Eva, 1946-; Cipro, Martin, 1968-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce byla analýza pracovní spokojenosti zaměstnanců ve stavební společnosti. Jako teoretický podklad práce byla zpracována problematika spokojenosti, motivace a stimulace pracovníků. Analýza byla provedena formou písemného dotazníkového šetření ve vybrané společnosti. Respondenti byli dotazováni na spokojenost s organizací a náplní práce, pracovním prostředím, mezilidskými vztahy, přímým nadřízeným, podmínkami vzdělávání a osobního rozvoje a na spokojenost s hodnocením a odměňováním. U respondentů byl dále zkoumán vztah k organizaci a úroveň motivace. Na základě výsledků analýzy byly prezentovány návrhy a doporučení, jejichž realizace by měla přispět k větší spokojenosti zaměstnanců.
Vedoucí práce: Eva Bedrnová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses