Srovnání výnosových metod ocenění podniku - Horáček, Jiří; Jurečka, Jan, 1935-; Hejduková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Obsahem diplomové práce "Srovnání metod DCF a EVA pro ocenění podniku" je provedení jednak obecného porovnání výnosových metod Diskontovaných peněžních toků, ve všech variantách entity, equity i APV, a metody Ekonomické přidané hodnoty, a také praktická apikace všech metod na ocenění konkrétního podniku a následné porovnání výsledků. Práce se zaměřuje na případy, kdy se výše uvedené metody budou shodovat a naopak jaké jsou mezi nimi rozdíly.
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses