Analýza výhodnosti "Švarc systému" v malých a středních podnicích - Hollmann, Tomáš; Müllerová, Jana; Srpová, Jitka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce popisuje problematiku Švarc systému v malém podniku. Práce analyzuje výhody a nevýhody tohoto systému zaměstnávání, které plynou zaměstnancům i zaměstnavatelům. Zejména se zaměřuje na jednotlivé složky mzdy, sociální zabezpečení a zdanění příjmů fyzických osob. V práci je obsaženo doporučení, které je určeno jak firmám, tak i zaměstnancům, kteří uvažují nad tímto protiprávním typem optimalizace mzdových nákladů.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses