Konkurenceschopnost ČR v komparaci se zeměmi Visegrádské čtyřky - Liberská, Barbora (2009)
Hlavním přínosem této práce je zhodnocení postavení konkurenceschopnosti České republiky v rámci zemí V-4 a jejích slabin a hrozeb, týkajících se mezinárodníkonkurenceschopnosti, respektive konkurenceschopnosti ve středoevropském regionu.