Konkurenceschopnost ČR v komparaci se zeměmi Visegrádské čtyřky - Liberská, Barbora; Abrhám, Josef; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Hlavním přínosem této práce je zhodnocení postavení konkurenceschopnosti České republiky v rámci zemí V-4 a jejích slabin a hrozeb, týkajících se mezinárodníkonkurenceschopnosti, respektive konkurenceschopnosti ve středoevropském regionu.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses