Marketing vzdělávací instituce - Šijan, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hesková, Marie, 1948-; Slabá, Marie (2011)
Předmětem diplomové práce je oblast marketingu na poli vzdělávacích institucí. První část práce je zaměřená na teoretická východiska marketingu služeb obecně, specifika marketingu vzdělávacích institucí a marketingovou komunikaci. Praktická část práce se věnuje výběru vzdělávací instituce, provedení analýzy interního a externího prostředí školy, realizaci marketingového výzkumu zkoumajícího image školy. Na tomto základě poté navrhuje konkrétní marketingovou komunikační strategii.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: marketing; vzdělávání; marketingový výzkum; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; marketing; education; marketing research; master's theses