Řízení a styly jednání - Kratochvíl, Petr; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Chylíková, Hana, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce je zaměřena na problematiku řízení a stylů jednání. Teoretická část pojednává o klasifikaci stylů řízení, jeho procesech a postupech. Kapitola vedení popisuje jednotlivé teorie vůdcovství. Praktická část práce je zaměřena na výzkum ve firmě FGInvest s.r.o., na zhodnocení použitého stylu řízení a vedení porad. Následně autor vysvětluje konkrétní návrh, jehož účelem je komplexní zefektivnění procesu řízení a vedení porad ve společnosti.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses