Geopolitické střety mocností ve 21. století a ekonomické souvislosti - Fiala, David; Vošta, Milan, 1962-; Kašpar, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práce zkoumá geopolitické střety mocností ve 21. století a ekonomické souvislosti. Je zaměřená na Venezuelu, Irán, vesmír jako nový geopolitický prostor a hlavní geopolitické teorie.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses