Daňová optimalizace pořízení motorového vozidla - Matějka, Václav; Vančurová, Alena, 1957-; Finardi, Savina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Rozhodnutí o pořízení motorového vozidla zahrnuje řadu aspektů. Jedním z nich je i daňová oblast. Porovnáním koupě vozidla z vlastních a cizích zdrojů je možné dosáhnout daňově optimálního řešení. Preference o způsobu pořízení vozidla se budou lišit dle osoby, která tuto operaci uskutečňuje. Dále jsou porovnány daňové dopady týkající se této problematiky v jednotlivých zemích.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses