Analýza změn v procesu vracení daně z přidané hodnoty osobám ve Společenství - Kohlertová, Alžběta (2010)
Cílem diplomové práce je analyzovat systém vracení daně z přidané hodnoty podnikatelským subjektům v rámci Společenství a zaměřit se na stěžejní změny, které v této oblasti proběhly. V práci nalezneme odpovědi na otázky, zda se podařilo celý systém vracení daně v rámci Evropského společenství zrychlit, modernizovat a zda změny, které v procesu vracení daně proběhly přinesly ulehčení jak na straně žadatele, tak na straně správce daně.