Analýza změn v procesu vracení daně z přidané hodnoty osobám ve Společenství - Kohlertová, Alžběta; Svátková, Slavomíra, 1957-; Zídková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem diplomové práce je analyzovat systém vracení daně z přidané hodnoty podnikatelským subjektům v rámci Společenství a zaměřit se na stěžejní změny, které v této oblasti proběhly. V práci nalezneme odpovědi na otázky, zda se podařilo celý systém vracení daně v rámci Evropského společenství zrychlit, modernizovat a zda změny, které v procesu vracení daně proběhly přinesly ulehčení jak na straně žadatele, tak na straně správce daně.
Vedoucí práce: Slavomíra Svátková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses