Likvidace společnosti - právní, daňový a účetní pohled - Malá, Eva (2011)
Diplomová práce se zabývá likvidací právnické osoby. Věnuje se požadavkům kladeným na likvidátora při vstupu do likvidace. Popisuje registrační povinnosti, účetní a daňové povinnosti. Výstupem je zpracování příkladu na vyplnění daňového přiznání.