Likvidace společnosti - právní, daňový a účetní pohled - Malá, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Bláha, Štěpán (2011)
Diplomová práce se zabývá likvidací právnické osoby. Věnuje se požadavkům kladeným na likvidátora při vstupu do likvidace. Popisuje registrační povinnosti, účetní a daňové povinnosti. Výstupem je zpracování příkladu na vyplnění daňového přiznání.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: zrušení a zánik společností; insolvenční řízení; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; liquidation and deletion of companies; insolvency proceedings; financial analysis; master's theses