Analýza hypotečního trhu ČR - Malý, Vratislav (2011)
1. Práce by se měla zaměřit na vývoj hypotečních úvěrů v České republice. V teoretické části je možné pozornost zaměřit na vysvětlení specifik hypotečních úvěrů při komparaci s ostatními úvěrovými produkty. 2. V praktické části je možné se orientovat na vývoj hypotéčního trhu v čase jak co do objemu tak do charakteristik tohoto produktu (úrokové míry, posuzování bonity klienta apod.) 3. V praktické části je také možné provést porovnání těchto produktů u několika bank, popř. ukázat rozdílnosti hypoték u jednotlivých bank na hypotetickém příkladě.