Analýza hypotečního trhu ČR - Malý, Vratislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Votava, Libor; Marek, Svatoslav (2011)
1. Práce by se měla zaměřit na vývoj hypotečních úvěrů v České republice. V teoretické části je možné pozornost zaměřit na vysvětlení specifik hypotečních úvěrů při komparaci s ostatními úvěrovými produkty. 2. V praktické části je možné se orientovat na vývoj hypotéčního trhu v čase jak co do objemu tak do charakteristik tohoto produktu (úrokové míry, posuzování bonity klienta apod.) 3. V praktické části je také možné provést porovnání těchto produktů u několika bank, popř. ukázat rozdílnosti hypoték u jednotlivých bank na hypotetickém příkladě.
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: hypoteční úvěry; úrokové sazby; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; mortgage loans; interest rates; bachelor's theses