Regionalismus v rozvojové Asii - Zmijanović, Katarina; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Hnát, Pavel, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Hlavním cílem této diplomové práce je analýza regionálních integrací v rozvojové Asii a jejich úspěšnosti. Konkrétně práce analyzuje Sdružení národů jihovýchodní Asie, integrace Číny s Indií, Jižní Koreou a Pákistánem a integrace Indie s Jižní Koreou a Indonésií.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses