Obchodovanie menových párov – fundamentálna analýza - Hyben, Ján; Soukup, Jindřich, 1955-; Makovský, Petr, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cieľom bakalárskej práce "Obchodovanie menových párov -- Fundamentálna analýza" je zistenie a analýza makroekonomických fundamentov, ktoré majú bezprostredný súvis s pohybom menového kurzu. Teoretická časť sa zameriava na metódy, prepojenia a princípy fundamentálnej analýzy a na súvzťažnosť jej faktorov na pohyb kurzu v krátkodobom období. Druhá časť práce je orientovaná na demonštratívne obchodovanie daného menového páru v určenom časovom období prostredníctvom fundamentálnej analýzy.
Vedoucí práce: Jindřich Soukup
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses