Jak vybudovat efektivní a profitující web - Zosinčuk, Dominik; Sklenák, Vilém, 1963-; Hazucha, Andrej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato práce pojednává o budování efektivního a profitujícího webu. Jednou z možností jak vybudovat takový web je správně ho optimalizovat pro vyhledávače. Search engine optimization neboli SEO je velmi důležité pro všechny webové projekty, které se snaží získat nové návštěvníky. Tato práce obsahuje teoretický základ k optimalizaci pro vyhledávače. Od historie vyhledávačů, pro které optimalizujeme webové stránky, až po aktuální stádium jejich algoritmů. V další části jsem provedl reálnou analýzu dle popsaných faktorů, které vyhledávače považují za důležité. V závěru lze pak na reálné vidět, jak dopadla aplikace této analýzy a zda je popsaná teorie opravdu správná.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses