Spolková země Horní Rakousko - analýza ekonomického postavení v rámci Rakouska, spolupráce s ČR - Leskovec, Jan (2011)
Práce obsahuje ekonomickou analýzu spolkové země Horní Rakousko. Zároveň se zaobírá postavením Horního Rakouska v rámce ekonomiky celého Rakouska a popisuje spolupráci mezi Českou republikou a Horním Rakouskem.