Spolková země Horní Rakousko - analýza ekonomického postavení v rámci Rakouska, spolupráce s ČR - Leskovec, Jan; Kašpar, Václav; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce obsahuje ekonomickou analýzu spolkové země Horní Rakousko. Zároveň se zaobírá postavením Horního Rakouska v rámce ekonomiky celého Rakouska a popisuje spolupráci mezi Českou republikou a Horním Rakouskem.
Vedoucí práce: Václav Kašpar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses