Politické ideologie v programech politických stran Ruska - Vroblová, Petra; Prorok, Vladimír, 1956-; Slobodyanik, Lada; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tématem diplomové práce jsou Politické ideologie v programech politických stran Ruska. Práce se skládá ze tří částí. První se soustředí na teorii o ideologiích, především funkce a podstatu ideologií. Druhá část poskytuje přehled vývoje politických stran v moderní ruské historii a výsledky parlamentních voleb. Třetí část se zabývá programy současných ruských politických stran a jejich ideologiemi. Cílem práce je definování ideologického profilu ruských politických stran.
Vedoucí práce: Vladimír Prorok
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: politologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses