Osobní finanční plán - Machej, Jaroslav (2011)
Ve své bakalářské práci se zabývám plánováním rodinného rozpočtu. První část věnuji obecným principům finanční gramotnosti, ve druhé části popisuji jednotlivé oblasti finančního plánování a ve třetí, praktické části aplikuji tyto poznatky na sestavení konkrétního finančního plánu.