Osobní finanční plán - Machej, Jaroslav; Filipová, Vladimíra; Zajíc, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Ve své bakalářské práci se zabývám plánováním rodinného rozpočtu. První část věnuji obecným principům finanční gramotnosti, ve druhé části popisuji jednotlivé oblasti finančního plánování a ve třetí, praktické části aplikuji tyto poznatky na sestavení konkrétního finančního plánu.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses