Vliv expanze obchodní firmy na její logistiku - Mihalko, Jakub (2011)
Tématem mé diplomové práce je vliv zahraniční expanze na logistiku obchodní firmy. Jelikož je logistika soubor rozličných činností, práce pojednává o výrobě, dopravě, skladování a přepravě produktů od výroby až po konečného zákazníka. Nesmíme zapomenout, že logistika není jen fyzický tok zboží a materiálu, ale také tok informací, se kterými se musí každá organizace naučit pracovat.