Vliv expanze obchodní firmy na její logistiku - Mihalko, Jakub; Cimler, Petr, 1956-; Hommerová, Dita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tématem mé diplomové práce je vliv zahraniční expanze na logistiku obchodní firmy. Jelikož je logistika soubor rozličných činností, práce pojednává o výrobě, dopravě, skladování a přepravě produktů od výroby až po konečného zákazníka. Nesmíme zapomenout, že logistika není jen fyzický tok zboží a materiálu, ale také tok informací, se kterými se musí každá organizace naučit pracovat.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses