Odpovědnostní řízení a jeho informační zajištění - Valík, Vladimír; Král, Bohumil, 1952-; Šošovička, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce se zabývá odpovědnostním řízením a jeho informačním zajištěním odpovědnostně orientovaným účetnictvím. Cílem této práce je navrhnout systém odpovědnostního řízení konkrétního podniku. První část práce se zabývá teoretickými aspekty odpovědnostního řízení a informačního zajištění. Tato část je rozvržena do tří kapitol. První kapitola zobrazuje předpoklady odpovědnostního řízení, druhá kapitola již pojednává o odpovědnostně orientovaném účetnictví. Poslední kapitola teoretické části se zabývá hodnocením odpovědnostních středisek. Druhá část práce, o které pojednává jedna rozsáhlá kapitola, se zabývá odpovědnostním řízením v konkrétním podniku.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses