Řízení nákladů golfových hřišť - Černický, Marek (2011)
Práce se zabývá náklady, které vznikají při výstavbě golfových hřišť a zejména následnými provozními náklady. Dále se zaměřuje na charakter těchto nákladů a jejich možnou úsporu. Závěrečná část práce se věnuje výtěžnosti a kapacitě golfových hřišť, kterou modelově zobrazuje.