Řízení nákladů golfových hřišť - Černický, Marek; Knapová, Bohuslava, 1958-; Králíček, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce se zabývá náklady, které vznikají při výstavbě golfových hřišť a zejména následnými provozními náklady. Dále se zaměřuje na charakter těchto nákladů a jejich možnou úsporu. Závěrečná část práce se věnuje výtěžnosti a kapacitě golfových hřišť, kterou modelově zobrazuje.
Vedoucí práce: Bohuslava Knapová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses