Oceňování výkonů podnikatelského procesu s ohledem na vykazování výsledku hospodaření společnosti - Stojan, Jaroslav; Knapová, Bohuslava, 1958-; Šoljaková, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce se zabývá oceňováním výkonů vlastní výroby, především pro účely finančního účetnictví. Zkoumá vliv ocenění zásob vytvořených vlastní činností na výsledek hospodaření a hodnotu zásob vykazovaných ve výkazech finančního účetnictví, a následný dopad na některé ukazatele finanční analýzy.
Vedoucí práce: Bohuslava Knapová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses