Odměňování a motivace zaměstnanců ve veřejném sektoru - Hedánková, Pavla; Pěkná, Jitka; Kouřilová, Jana, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Tato práce se zabývá systémem odměňování a motivace zaměstnanců ve veřejném sektoru. Popisuje proces tvorby platu, jeho jednotlivé složky a základní zásady související s odměňováním. Dále podává přehled nejdůležitějších motivačních teorií a prostředků, které v kontextu této práce vyžadují zvýšenou pozornost, a blíže charakterizuje funkci a vhodný způsob používání těchto prostředků. Hlavním praktickým výstupem práce je analýza systémů odměňování a motivace v konkrétních organizacích veřejného sektoru a jejich následná komparace, zhodnocení a doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Pěkná
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses