Euro jako tmelící prvek či zdroj problémů? Perspektivy České republiky - Prušák, Vojtěch; Rolenc, Jan Martin, 1980-; Pluskalová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářksá práce - Euro jako tmelící prvek či zdroj problémů? Perspektivy České republiky - přibližuje proces tvorby hospodářské a měnové unie v Evropě. Rozebírá zásadní momenty a hodnotí, zda dosavadní výsledky měnové integrace Evropu spíše stmelily, či zapříčinily vznik nových problémů. Tyto výsledky na závěr přispívají k tvorbě doporučení pro Českou republiku, která stojí před otázkou, zda a kdy se k měnové unii připojit.
Vedoucí práce: Jan Martin Rolenc
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses