Doprava v oblasti Českého Brodu - Ptáčková, Blanka; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato práce je zaměřena na městskou hromadnou dopravu v okolí Českého Brodu. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na železniční a autobusovou dopravu, protože právě s těmito dvěma subsystémy dopravy se můžeme v okolí Českého Brodu setkat. Praktická část je zaměřena na Pražskou integrovanou dopravu, železniční dopravu, autobusovou dopravu a návaznost železniční a autobusové dopravy a její optimalizace. Právě zjištění návaznosti obou dopravních subsystémů a vypracování návrhu její optimalizace je hlavním cílem této práce.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses