Využitie prepočtovej kalkulácie v stavebníctve - porovnanie malého a veľkého podniku - Fajčáková, Martina (2011)
Cieľom bakalárskej práce je porovnanie využitia prepočtovej kalkulácie v malom a veľkom podniku a to analýzou kalkulačného vzorca, popismi náväznosti prepočtovej kalkulácie na iné nástroje hodnotového riadenia a následné porovnanie podnikov z rôznych hľadísk. Najväčšia pozornosť je venovaná konkrétnym kalkulačným vzorcom vybraných podnikov.