Využitie prepočtovej kalkulácie v stavebníctve - porovnanie malého a veľkého podniku - Fajčáková, Martina; Stránský, Jakub, 1978-; Sabov, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cieľom bakalárskej práce je porovnanie využitia prepočtovej kalkulácie v malom a veľkom podniku a to analýzou kalkulačného vzorca, popismi náväznosti prepočtovej kalkulácie na iné nástroje hodnotového riadenia a následné porovnanie podnikov z rôznych hľadísk. Najväčšia pozornosť je venovaná konkrétnym kalkulačným vzorcom vybraných podnikov.
Vedoucí práce: Jakub Stránský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses