Verejná osobná doprava na Slovensku - Pavlík, Peter; Zelený, Lubomír; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Táto bakalárska práca sa zaoberá verejnou osobnou dopravou na Slovensku. Zobrazuje dopravnú infraštruktúru Slovenska, popisuje zákony vzťahujúce sa na podnikanie vo verejnej doprave a zobrazuje činnosť manažéra železníc -- ŽSR a najväčšieho osobného dopravcu v železničnej doprave ZSSK a.s. V závere je zobrazené akým smerom by sa mohla železničná doprava v budúcnosti uberať.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses