Systém controllingu v konkrétním podniku - Poštolková, Jana (2011)
Diplomová práce se specializuje na logistické činnosti, jde o využití controllingu v oblasti logistiky. Cílem je rozebrat, jakou úlohu by měl teoreticky v podniku plnit controlling a tento teoretický obraz srovnat s controllingem ve společnosti Intersnack a.s., oddělení logistiky a v návaznosti na zjištěné skutečnosti navrhnout možná zlepšení.