Systém controllingu v konkrétním podniku - Poštolková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kolář, Pavel, 1943-; Šíbl, Zdeněk (2011)
Diplomová práce se specializuje na logistické činnosti, jde o využití controllingu v oblasti logistiky. Cílem je rozebrat, jakou úlohu by měl teoreticky v podniku plnit controlling a tento teoretický obraz srovnat s controllingem ve společnosti Intersnack a.s., oddělení logistiky a v návaznosti na zjištěné skutečnosti navrhnout možná zlepšení.
Vedoucí práce: Pavel Kolář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: finanční management; controlling; manažerské účetnictví; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial management; controlling; managerial accounting; master's theses