Veřejná obchodní společnost v českém a německém právu - Licek, Miroslav (2011)
Tato práce se zabývá detailním porovnáním veřejné obchodní společnosti v českém a německém právu. Po rozebrání tématu, kde jsou vystiženy hlavní rozdíly jsem se zaměřil především na možnosti de lege ferenda v ČR na základě zjištěných poznatků.