Veřejná obchodní společnost v českém a německém právu - Licek, Miroslav; Boháček, Martin, 1947-; Dědič, Jan, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato práce se zabývá detailním porovnáním veřejné obchodní společnosti v českém a německém právu. Po rozebrání tématu, kde jsou vystiženy hlavní rozdíly jsem se zaměřil především na možnosti de lege ferenda v ČR na základě zjištěných poznatků.
Vedoucí práce: Martin Boháček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses