Analýza a zhodnocení zkušeností ze zahraniční rozvojové spolupráce MPO - Polák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Šumpíková, Markéta, 1970-; Ševčík, Daniel (2011)
Diplomová práce se zabývá popisem průběhu transformace zahraniční rozvojové spolupráce, zhodnocením odlišných názorů na způsoby poskytování zahraniční pomoci v posledních letech a změnou postavení MPO a ČRA jako hlavních aktérů v celkovém systému. Na základě zkušeností jednotlivých aktérů projektového cyklu zahraniční spolupráce má práce za cíl vyvodit závěry poukazující na slabá místa stávajícího systému a doporučit možné směry pro další pokračování zahraniční spolupráce v příštích letech.
Vedoucí práce: Markéta Fantová Šumpíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: rozvojová pomoc; veřejné projekty; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; development assistance; public sector projects; master's theses