Štúdia uskutočniteľnosti PPP projektu - Allouache, Diana (2011)
Diplomová práca podáva výklad tvorby štúdie uskutočniteľnosti PPP projektu, ako nevyhnutného dokumentu v prípravnej fáze životného cyklu projektu. Bližšie sa zameriava na ekonomické hodnotenie výhodnosti realizácie investičného projektu formou PPP oproti realizácii formou verejného obstarávania. V praktickej časti je na konkrétnom príklade spočítaný komparátor verejného sektora, ktorý je porovnaný s referenčným projektom a je určená hodnota za peniaze ako ukazovateľ výhodnosti oboch foriem realizácie.