Štúdia uskutočniteľnosti PPP projektu - Allouache, Diana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Ornst, Jan (2011)
Diplomová práca podáva výklad tvorby štúdie uskutočniteľnosti PPP projektu, ako nevyhnutného dokumentu v prípravnej fáze životného cyklu projektu. Bližšie sa zameriava na ekonomické hodnotenie výhodnosti realizácie investičného projektu formou PPP oproti realizácii formou verejného obstarávania. V praktickej časti je na konkrétnom príklade spočítaný komparátor verejného sektora, ktorý je porovnaný s referenčným projektom a je určená hodnota za peniaze ako ukazovateľ výhodnosti oboch foriem realizácie.
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: projektový management; veřejně-soukromá partnerství; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; project management; public-private partnerships; master's theses