Strategická analýza divize TURBO ve společnosti ČZ, a.s. - Řeřábková, Lucie; Šulcová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Sokolová, Martina (2011)
Cílem diplomové práce je strategická analýza divize TURBO ve společnosti ČZ a.s. na ruském trhu. Té bude dosaženo zmapováním současné strategie - vize, mise a cílů a za použití externí analýzy makrookolí, odvětví a mikrookolí. Dále budou pomocí interní SWOT analýzy určeny silné a slabé stránky společnosti, příležitosti a hrozby. Pro komplexní výstup bude také zpracována finanční analýza ČZ a.s. Výstupem bude analýza současného stavu a opatření, která by měla společnost zavést pro efektivnější fungování na ruském trhu.
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: finanční analýza; management [obor dipl. práce]; PEST analýza; SWOT analýza; Porterův model 5 konkurenčních sil; diplomové práce; financial analysis; master's theses