Strategická analýza divize TURBO ve společnosti ČZ, a.s. - Šulcová, Markéta; Kovář, František, 1940-; Sokolová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2011)
Cílem diplomové práce je strategická analýza divize TURBO ve společnosti ČZ a.s. na ruském trhu. Té bude dosaženo zmapováním současné strategie - vize, mise a cílů a za použití externí analýzy makrookolí, odvětví a mikrookolí. Dále budou pomocí interní SWOT analýzy určeny silné a slabé stránky společnosti, příležitosti a hrozby. Pro komplexní výstup bude také zpracována finanční analýza ČZ a.s. Výstupem bude analýza současného stavu a opatření, která by měla společnost zavést pro efektivnější fungování na ruském trhu.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses